Σελίδες

Pages - Menu

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Διήμερο σεμινάριο με θέμα «Το χαμένο παρελθόν, συναντά το σήμερα. Παλαιοπεριβάλλον και παλαιοβιοποικιλότητα σε αρμονική συνύπαρξη με τη βιοποικιλότητα των ειδών» στις 18 & 19 Μαρτίου 2016

Ενημέρωση 17/2: Τακτικοί και αναπληρωματικοί συμμετέχοντες



Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας στα πλαίσια του Έργου «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου» το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους προτίθεται να οργανώσει σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Ε.Κ.Π.Α., το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α/θμιας Β΄& Γ΄ Αθήνας και Αν. Αττικής και Β/θμιας Β΄& Γ΄ Αθήνας, επιμορφωτικό διήμερο σεμινάριο στις 18 & 19 Μαρτίου 2016 με θέμα: «Το χαμένο παρελθόν, συναντά το σήμερα. Παλαιοπεριβάλλον και παλαιοβιοποικιλότητα σε αρμονική συνύπαρξη με τη βιοποικιλότητα των ειδών».

Περισσότερες πληροφορίες για τη στοχοθεσία και το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιέχονται στο έγγραφο υπ’ αρ.πρωτ. 15/5-2-2016 του Κ.Π.Ε. Ελευσίνας.
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν 20 εκπαιδευτικοί (10 τακτικοί και 10 αναπληρωματικοί αυτών). Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν επιμορφωθεί στο παρελθόν στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση καθώς και οι εκπαιδευτικοί που κατά το τρέχον σχολικό έτος υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα συναφές με τη θεματολογία του σεμιναρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι/-νες εκπαιδευτικοί παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα μέχρι την Τρίτη 16/2/2016

 http://tinyurl.com/palaioperivallon

Στους/στις εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν θα αποσταλούν οδηγίες πρόσβασης στους χώρους διεξαγωγής του σεμιναρίου. 

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 1081/8-2-2016 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου