Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Καμπάνια "Μπάκι, το Κυκλοφοριακό Φιδάκι"

Αποτέλεσμα εικόνας για μπακι κυκλοφοριακο φιδακιΣχετικά με την καμπάνια  «Μπάκι, το Κυκλοφοριακό Φιδάκι» λάβαμε και σας κοινοποιούμε την παρακάτω επιστολή:


Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί/συμμετέχοντες στην καμπάνια «Μπάκι, το Κυκλοφοριακό Φιδάκι».
Όσοι μου έχετε ήδη απαντήσει σήμερα σχετικά με την ύπαρξη ή μη προβλήματος ως προς την είσοδό σας στη σελίδα του σχολείου , στο tab «Πρώτα βήματα», παρακαλώ αγνοείστε το email αυτό.
Από την άλλη πλευρά, επειδή εξακολουθούν πολλά σχολεία να μην έχουν συμπληρώσει τα «Πρώτα βήματα» (αριθμός παιδιών τάξεων, κλπ… και παραγγελία υλικού), θα ήθελα το αργότερο (ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) να γνωρίζω μέχρι την Τετάρτη 4 Μαρτίου, πόσα σχολεία δεν μπορούν να εισέλθουν στη σελίδα τους. Έτσι, θα μπορέσω να στείλω συγκεντρωτικά την πληροφορία στους Βέλγους εταίρους ώστε το πρόβλημα να επιλυθεί.
Όσα σχολεία μπορούν αλλά δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει τα στοιχεία παρακαλώ να το κάνουν άμεσα, και μέχρι την ημέρα αυτή (Τετάρτη 4 Μαρτίου), διαφορετικά δεν θα ληφθούν υπόψη κατά την παραγγελία του υλικού (δεν είναι σωστό η διαδικασία να χρονοτριβεί για όλα τα σχολεία τα οποία αριθμούν μεγάλο αριθμό).
Γνωρίζω ότι αρκετοί από εσάς έχετε ήδη στείλει email γνωστοποιώντας το πρόβλημα. Επομένως στην περίπτωση αυτή απλώς αγνοείτε αυτό το email.

 ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ. 

Ευχαριστώ πολύ, 

Φιλικά,


Γεωργία Βεζυργιάννη 

M.Sc. Environmental PhysicistCRES-Center for Renewable Energy Sources & SavingTraining Department19th km Marathonos Ave., 

190 09 Pikermi, Greece 

Tel: +30 210 6603267 Fax: +30 210 6603302 

e-mail: gvezir@cres.gr website: http://www.cres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου