Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης Χίου: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή Σχολείων στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Όταν η φύση δημιουργεί… πολιτισμό»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης Χίου στα πλαίσια λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. που συντονίζει με θέμα: «Όταν η φύση δημιουργεί… πολιτισμό»σας γνωστοποιεί ότι έχει εγκριθεί η ανανέωση της λειτουργίας του για τα σχολικά έτη 2015-2016, 2016-2017 και 2017-2018, σύμφωνα με το υπ΄αριθμόν 18188/Δ2 03-02-2016 σχετ. έγγραφο της Γ.Δ.Σ. του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε τα σχολεία και τις σχολικές ομάδες που επιθυμούν να ενταχθούν στο Δίκτυό μας για τα σχολικά έτη 2015-2016 και 2016-2017, να δηλώσουν συμμετοχή. Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Δίκτυο θα πρέπει: α) να υλοποιούν την τρέχουσα σχολική χρονιά πρόγραμμα Π.Ε σχετικό με τις θεματικές ενότητες του δικτύου μας, β) να συμπληρώσουν και να αποστείλουν  τη σχετική επισυναπτόμενη αίτηση και το πρωτόκολλο συνεργασίας στoν Υπεύθυνo Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 (στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr)


Έγγραφο του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου (Πρόσκληση ένταξης Σχολικών ομάδων)

Αίτηση συμμετοχής στο ΕΘΔ

Πρωτόκολλο συνεργασίας στο ΕΘΔ του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου

Έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. «Ανανέωση λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου