Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

K.Π.Ε. Αργυρούπολης: «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα - διδακτικές επισκέψεις του ΚΠΕ Αργυρούπολης για τον Ιούνιο 2021 και ψηφιοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό προγραμμάτων»

Εκπαιδευτικά προγράμματα: Με την έναρξη της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων και την επιστροφή των μαθητών στις τάξεις μετά τις διακοπές του Πάσχα και επειδή οι υγειονομικές συνθήκες και τα μέτρα για την προστασία έναντι της πανδημίας επιβάλλουν τη συνέχιση της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης που παρέχουν τα ΚΠΕ, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω (σε συνέχεια του εγγράφου μας με αρ.πρ. 40/11-3-2021 με το οποίο ενημερώναμε για τα εξ αποστάσεως εκπ/κά μας προγράμματα)

Ψηφιοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό προγραμμάτων: Οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί όλων των Σχολείων έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε εκπαιδευτικό υλικό που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας (ανάλογα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα): http://www.kpea.gr/programmata.php. Για διευκόλυνσή επισυνάπτουμε πίνακα (Παράρτημα) με συγκεντρωμένο, ανά θεματική ενότητα, το ψηφιοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό του ΚΠΕ Αργυρούπολης, προκειμένου να συμβάλλουμε στην ενίσχυση είτε των Προγραμμάτων Π.Ε., είτε των μαθημάτων σας (εφόσον συνδέονται με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών).

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 70/11-5-2021 του Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου