Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Πρόγραμμα Θάλασσα από τη MΟm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας


Διαβάστε το πέμπτο τεύχος του ενημερωτικού ηλεκτρονικού δελτίου για το πρόγραμμα 
"Θάλασσα: Μάθε, Δράσε, Προστάτεψε / Ενημερωτική, Εκπαιδευτική, Συμμετοχική Εκστρατεία για τα Θαλάσσια Θηλαστικά στην Ελλάδα" και μάθετε περισσότερα:

Για τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν σε 21 πόλεις και νησιά της Ελλάδας αλλά και στις Βρυξέλλες, για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών, και τα οποία αποτελούν μία από τις σημαντικότερες δράσεις του προγράμματος.
http://www.wwf.gr/enimerotika/thalassa/dolphins.jpg
Για την εκπαιδευτική καμπάνια που πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος και περιλαμβάνει ταξίδια σε σχολεία της Ελλάδας, με στόχο την παρουσίαση του εκπαιδευτικού πακέτου με δραστηριότητες γύρω από τα θαλάσσια θηλαστικά και το θαλάσσιο περιβάλλον. Μέρος από το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού πακέτου βρίσκεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα, www.thalassapedia.gr, αφιερωμένη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Για τρία είδη δελφινιών, το ζωνοδέλφινο, το ρινοδέλφινο και το κοινό δελφίνι που κολυμπούν ανάμεσά μας, στις ελληνικές θάλασσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου