Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΚΠΕ Λαυρίου: Ημερίδα «Το αγώνισμα του προσανατολισμού και οι εφαρμογές του στην καταγραφή και διερεύνηση των πεδίων μελέτης»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λαυρίου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Αν. Αττικής, Δ΄ Αθήνας και Δυτ. Αττικής, δια μέσου των αντίστοιχων υπευθύνων Π.Ε. διοργανώνει το Σάββατο 15 - 11 - 2014 επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Το αγώνισμα του προσανατολισμού και οι εφαρμογές του στην καταγραφή και  διερεύνηση των πεδίων μελέτης».

Στην ημερίδα μπορούν να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί των αντιστοίχων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και μέλη της τοπικής κοινωνίας που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα.

Δείτε περισσότερα στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 121/9-10-2014 του ΚΠΕ Λαυρίου
Oι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παραπάνω ημερίδα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας στο ΚΠΕ Λαυρίου. Επισημαίνεται ότι το ίδιο διάστημα (14-16/11) η Διεύθυνσή μας θα συμμετέχει σε εισαγωγικό επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΠΕ Δραπετσώνας, για το οποίο θα ενημερωθείτε αναλυτικά εντός των επόμενων ημερών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου