Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Σεμινάριο παρουσίασης των Διεθνών και Εθνικών Θεματικών Δικτύων της Ε.Ε.Π.Φ., 19/12 - 16.00 (αφορά αποκλειστικά Υπευθύνους Π.Ε. και Σχ. Δραστηριοτήτων)

Ενημέρωση 20/12: Η παρουσίαση του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Μαθαίνω για τα Δάση" στο χθεσινό σεμινάριο.



Eνημέρωση 22/12: Η παρουσίαση του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Οικολογικά Σχολεία"





Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α’Βάθμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας (Συντονιστικός Φορέας Δικτύου Μαθαίνω για τα Δάση), Α’Βάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής (Συντονιστικός Φορέας Δικτύου Φύση χωρίς Σκουπίδια), Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης Χίου (Συντονιστικός Φορέας Δικτύου Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου), Β’Βάθμιας Εκπ/σης Β’Αθήνας (Συντονιστικός Φορέας Δικτύου Οικολογικά Σχολεία) και Β’Βάθμιας Εκπ/σης Αχαίας (Συντονιστικός Φορέας Δικτύου Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον) διοργανώνει σεμινάριο για τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων όλης της Ελλάδας, με στόχο την παρουσίαση όλων των Δικτύων Π.Ε. της ΕΕΠΦ. Μετά την παρουσίαση θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια από εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στις Συντονιστικές Επιτροπές των Δικτύων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΕΠΦ (Νίκης 20, Σύνταγμα, 2ος όροφος) στις 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 16:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου