Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Διάθεση εκπαιδευτικού υλικού «Μάθε, Νιώσε, Δράσε! Μαζί για θάλασσες χωρίς σκουπίδια» στα Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

tl_files/marlisco/mixed-images/educational_pack/greek_cover_educ.jpg
Ενημέρωση 20/6: Η διάθεση του υλικού από την έδρα της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας ολοκληρώθηκε. Περιορισμένος αριθμός αντιτύπων θα διατεθεί από το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων (Μεσογείων 448, Αγία Παρασκευή - 3ος όροφος) από την Τρίτη 22/6 και μέχρι εξαντλήσεώς τους. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/-νες να επικοινωνήσουν στο 2106392249 ή στο perivallontikh@dipevath.gr
Στο πλαίσιο του προγράμματος MARLISCO, το εκπαιδευτικό υλικό «Μάθε, Νιώσε, Δράσε! Μαζί για θάλασσες χωρίς σκουπίδια» προετοιμάστηκε για να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει τους ευρωπαίους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να αναλάβουν δράση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των απορριμμάτων στις θάλασσες και τις ακτές μας. 

Το υλικό απευθύνεται πρωτίστως σε μαθητές 10-15 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό υλικό

Για να δείτε το εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή πατήστε στη διπλανή εικόνα.


Διάθεση του εκπαιδευτικού υλικού σε έντυπη μορφή: 

Τόπος διάθεσης: Από την έδρα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγίων Αποστόλων, Ηράκλειο). Διατίθεται ένα αντίτυπο ανά σχολική μονάδα (μόνο για τα Δημοτικά Σχολεία). Το αντίτυπο μπορεί να παραλάβει ο/η Διευθυντής/-τρια ή εξουσιοδοτημένος/-νη εκπρόσωπος της σχολικής μονάδας. Έτσι κατά το επόμενο σχολικό έτος θα βρίσκεται στις βιβλιοθήκες όλων των Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσής μας για δανεισμό και αξιοποίηση από τους/τις εκπαιδευτικούς. 

Ώρες και μέρες διάθεσης: Από 11/6/2015 - 17/6/2015 και ώρες 9.00-14.00. 

Επίσης μόνο τη Δευτέρα 15/6 η διάθεση θα γίνεται και τις ώρες 18.00-21.00 (παραλαβή από τον κ. Δημήτριο Γκότζο τη Δευτέρα 15/6 και την κ. Ρούλα Πετροπούλου τις υπόλοιπες ημέρες). Μετά την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας τα εκπαιδευτικά πακέτα που δεν έχουν διατεθεί θα επιστραφούν στον αποστολέα.

Η προσφορά του παραπάνω υλικού γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τη Μεσογειακή Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον και την Αειφορία την οποία και ευχαριστούμε θερμά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου