Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. του ΚΠΕ Παρανεστίου «Υπαίθρια Ζωή και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»


Σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο  Π.Ε. του ΚΠΕ Παρανεστίου με τίτλο «Υπαίθρια Ζωή και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» συνεχίζει να είναι ενεργό μέχρι το 2017.
Οι σχολικές μονάδες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν για πρώτη φορά στο δίκτυο για τα σχολικά έτη 2015-2017, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα αίτησης και το πρωτόκολλο συνεργασίας τα οποία επισυνάπτονται. Όλα τα παραπάνω έγγραφα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα www.kpeparanestiou.gr στη μπάρα «Εθνικό Θεματικό Δίκτυο – Φόρμα Αίτησης».
Τα σχολεία που ανήκουν ήδη στο δίκτυο και έχουν ανανεώσει τη συμμετοχή τους από την προηγούμενη χρονιά, δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία συμπληρωματική ενέργεια.
Παρακαλούμε αφού τα απαραίτητα έγγραφα συμπληρωθούν και υπογραφούν από τον Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας, να αποσταλούν ταχυδρομικά στον Υπεύθυνο Π.Ε. ή Σχολικών Δραστηριοτήτων (μέσω της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης) που ανήκει το σχολείο.
Παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι Π.Ε. ή Σχολικών Δραστηριοτήτων, αφού συμπληρώσουν και υπογράψουν τα πρωτόκολλα συνεργασίας, να τα αποστείλουν μαζί με διαβιβαστικό,  ταχυδρομικά (ΕΛΤΑ και όχι courier) στο ΚΠΕ Παρανεστίου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 25240 21005.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
                                                         Με εκτίμηση
                                                            Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ

                                                             Καρυπίδης Γεώργιος

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να ενταχθούν στο παραπάνω δίκτυο μπορούν -πέρα από την ταχυδρομική αποστολή των εγγράφων- να τα παραδώσουν αυτοπροσώπως είτε στην έδρα της Διεύθυνσης στο Ηράκλειο (υπόψη κ. Γκότζου) είτε στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων (Μεσογείων 448, Αγία Παρασκευή, 3ος όροφος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου