Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Εκδηλώσεις της ΕΥΔΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (συμμετοχή σχολικών μονάδων της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας)


Την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 το Ζάππειο γίνεται τόπος συνάντησης μαθητών, καλλιτεχνών, συγγραφέων, εμψυχωτών… για να γιορτάσουμε όλοι μαζί - μικροί και μεγάλοι - την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, αλλά και να αναλογιστούμε την προσωπική μας συμβολή στην προστασία και εξοικονόμησή του πολύτιμου αυτού αγαθού.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, που θα ξεκινήσουν από το πρωί, γνωστοί συγγραφείς παιδικών βιβλίων και εικονογράφοι θα ταξιδέψουν τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων (Γ' – Στ') μέσα από πολύχρωμα βιβλία και εικόνες στον κόσμο του νερού, αποκαλύπτοντας τα μυστικά και την ιστορία του. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν και θα καλλιεργήσουν τη φαντασία τους ανακαλύπτοντας τους θησαυρούς και τις γνώσεις που κρύβουν τα βιβλία.  Οι Πράκτορες του Πλανήτη θα τους ξεναγήσουν στο ταξίδι της σταγόνας και τον αινιγματικό κόσμο του νερού, μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες που συνδυάζουν τη διασκέδαση με τη γνώση για τον πιο πολύτιμο φυσικό πόρο, το νερό… και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! 
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το απόγευμα με συναυλία της διεθνούς φήμης σοπράνο  κυρίας Σόνιας Θεοδωρίδου και της χορωδίας Orchestra Mobile.

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης και της συνεργασίας της Διεύθυνσής μας με τους Πράκτορες του Πλανήτη   οι σχολικές μονάδες/τάξεις που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή καλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Σχολείων της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πράκτορες του Πλανήτη κ. Μάρκο Ζάγκα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@planetagents.org αναφέροντας και τον αριθμό των τμημάτων και μαθητών/-τριών που επιθυμούν να λάβουν μέρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου