Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΚΠΕ Ανωγείων και ΚΠΕ Κρεστένων – Πρόσκληση για συμμετοχή σε τριήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Τα τοπικά προϊόντα σε μια κοινωνία Αειφορίας’’ 28-30 Απριλίου 2017

Photo KPETο ΚΠΕ Ανωγείων σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Κρεστένων, το Φυσικό Πάρκο Ψηλορείτη και το Δήμο Ανωγείων, στο πλαίσιο της συμμετοχής  του ΚΠΕ Ανωγείων στο Εθνικό Δίκτυο Π.Ε. του ΚΠΕ Κρεστένων «Τα τοπικά προϊόντα σε μια κοινωνία αειφορίας», θα υλοποιήσουν τριήμερο σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δικτύου στους χώρους του ΚΠΕ Ανωγείων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ανωγείων και σε επιλεγμένα πεδία της περιοχής από την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 και ώρα 16:30, μέχρι την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και ώρα 14:30 και θα έχει ως θέμα: 
«Σχεδιάζοντας Προγράμματα Π.Ε. με θέμα:Το οικολογικό αποτύπωμα των προϊόντων ως υλικός και άυλος πολιτισμός» Το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα:

  • Σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που τα σχολεία τους είναι ενταγμένα στο Δίκτυο.
  • Σε Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ως εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης ή που έχουν σχολεία ενταγμένα στο Δίκτυο.
Σε εκπαιδευτικούς – μέλη των συνεργαζόμενων ΚΠΕ που συμμετέχουν ήδη στο Δίκτυο. 

Στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και Παιδαγωγικής Ομάδας του Δικτύου.

 Σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των νομών εμβέλειας του ΚΠΕ Ανωγείων  που ενδιαφέρονται για το θέμα.

Από κάθε συνεργαζόμενο ΚΠΕ μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 2 εκπαιδευτικοί. Από κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει 1 εκπαιδευτικός.Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikidipevath@gmail.com μέχρι την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι. 
Έγγραφο του ΚΠΕ Ανωγείων
Αίτηση συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου