Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Κ.Π.Ε. Έδεσσας-Γιαννιτσών και Κ.Π.Ε. Άμφισσας: Σεμινάριο με θέμα: Καλές πρακτικές για διαχείριση των υδατικών πόρων στο χώρο και το χρόνο. «Από την χώρα των Οζολών - Λοκρών στη σημερινή Φωκίδα».

Το ΚΠΕ Άμφισσας  και το ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών, ως συντονιστικός φορέας του  Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Νερό και Βιώσιμη Ανάπτυξη», προτίθενται να πραγματοποιήσουν 2ήμερη επιμορφωτική δράση /σεμινάριο με τίτλο:  Καλές πρακτικές για διαχείριση των υδατικών πόρων στο χώρο  και το χρόνο. «Από την χώρα των Οζολών -  Λοκρών στη σημερινή Φωκίδα».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  από τις  23  έως  τις 24 Ιουνίου  2017στους χώρους του ΚΠΕ Άμφισσας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας, Ιτέας και του Γαλαξιδίου. 

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. Ν2/50/24-5-2017 του Κ.Π.Ε. Έδεσσας Γιαννιτσών. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του σεμιναρίου. 

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης:  Μπορούν να υποβάλουν αίτηση και εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που δεν είναι στο παραπάνω δίκτυο αλλά προτίθενται να ενταχθούν σε αυτό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου