Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

108o επιμορφωτικό σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης στις 8, 9 και 10 Μαρτίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τo Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης και τις Διευθύνσεις Π.Ε. Α΄, Γ΄ και Δ΄ Αθήνας προτίθεται να υλοποιήσει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στις 8, 9 και 10 Μαρτίου 2018 με θέμα: «Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία: Διαχείριση φυσικών οικοσυστημάτων γειτονικών στις πόλεις, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και αειφορική ανάπτυξη»  με υποθέματα α) «Το νερό – η θάλασσα» και β) «Το νερό – τα ρέματα» που απασχολούν και φέτος ιδιαίτερα τη χώρα και την Αττική. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 1/8-1-2018 του Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης.
Επισημαίνεται ότι βάσει του ανωτέρω εγγράφου του Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης «η δήλωση συμμετοχής του Εκπαιδευτικού σημαίνει δεοντολογικά και ανάληψη υποχρέωσης συμμετοχής τόσο για την αποτελεσματική οργάνωση και υλοποίηση του σεμιναρίου αλλά και για τα οικονομικά του».
Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση του παραπάνω σεμιναρίου 20 εκπαιδευτικοί (10 τακτικοί συμμετέχοντες και 10 αναπληρωματικοί αυτών) ως ακολούθως: 12 (6 τακτικοί και 6 αναπληρωματικοί) για την παρακολούθηση της θεματικής ενότητας: «Το νερό – η θάλασσα» και 8 (4 τακτικοί και 4 αναπληρωματικοί) για την παρακολούθηση της θεματικής ενότητας: «Το νερό – τα ρέματα», βάσει των παρακάτω κριτηρίων:

1.  Η υλοποίηση προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος (θα προηγηθούν όσοι/-ες υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και από αυτούς όσοι/-ες υλοποιούν πρόγραμμα με θεματολογία συναφή με τις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου).
2.  Η προηγούμενη επιμόρφωση στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (θα προηγηθούν όσοι/-ες δεν έχουν επιμορφωθεί στο παρελθόν).
Δήλωση συμμετοχής μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας http://tinyurl.com/102kpearg μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου