Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ Φλώρινας, 19-21/4/2019

Σκοπός του 11ου συνεδρίου της ΕΝΕΦΕΤ είναι η καταγραφή των εξελίξεων στη διδασκαλία και μάθηση των Φυσικών Επιστημών και της Τεχνολογίας με ορίζοντα τις πολλαπλές προκλήσεις του 21ου αιώνα. Μέσα από σύγχρονες ερευνητικές μεθόδους και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων θα γίνει προσπάθεια να αποτυπωθούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, τα οποία αφορούν όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης σχετικά με τη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών και της Τεχνολογίας. Επίσης, μέσα από τη δυναμική ζύμωση παλαιών και νέων ερευνητών αναμένεται να κατατεθούν προτάσεις για την εξέλιξη και βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων στους εν λόγω τομείς, ανταποκρινόμενοι στις νέες ανάγκες που προκύπτουν και στις διεθνείς προοπτικές που ανοίγονται.

Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου.

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Μια από τις θεματικές του παραπάνω συνεδρίου είναι και η "Διδασκαλία και μάθηση στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση/ Εκπαίδευση για την Αειφορία". Επομένως μπορούν να παρουσιαστούν στο συνέδριο αυτό και εισηγήσεις που βασίζονται στην υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Διεύθυνσή μας. Είμαστε στη διάθεση των εκπαιδευτικών για την υποστήριξή τους, όσον αφορά το παραπάνω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου