Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Σήμα Αειφόρου Σχολείου

Αποτέλεσμα εικόνας για Σήμα Αειφόρου Σχολείου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ευχόμαστε ολόψυχα μια παραγωγική, ευχάριστη και ήρεμη σχολική χρονιά. Η συμμετοχή κάθε σχολείου  στην προσπάθεια πιστοποίησής του μέσω του Σήματος Αειφόρου Σχολείου είναι η έμπρακτη απόδειξη της αισιοδοξίας και της αφοσίωσης του κλάδου μας στο ιδανικό της παιδείας.

Το πρόγραμμα του Σήματος Αειφόρου Σχολείου εφαρμόζεται με επιτυχία σε πολλά σχολεία της  χώρας μας και  οι ανάγκες των συναδέλφων για επιμόρφωση στο αντικείμενο αυτό πράγματι είναι μεγάλες. Εμείς πραγματοποιήσαμε σημαντικό αριθμό σεμιναρίων κατά την περσινή σχολική χρονιά, αλλά δεν μπορέσαμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Φέτος η προσπάθειά μας για επιμόρφωση και ενημέρωση σχετικά με το  Σήμα Αειφόρου Σχολείου θα συνεχιστεί μέσα από συνεργασίες με διάφορους φορείς. Ασφαλώς η εκκρεμότητα με τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων/Υπεύθυνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, δυσκολεύει κάπως τα πράγματα, αλλά ελπίζουμε πάντα να υπάρξει λύση προς το συμφέρον των μαθητών και της Παιδείας.

Δείτε την πλήρη επιστολή πατώντας εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου