Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Κ.Π.Ε. Ιεράπετρας-Νεάπολης: Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών στο τριήμερο σεμινάριο του Ε.Θ.Δ.Π.Ε. Τουρισμός και Περιβάλλον με θέμα: «Φυσικό περιβάλλον, διατροφή και Αειφόρος τουρισμός»

Image result for κπε ιεραπετραςΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ιεράπετρας-Νεάπολης στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και του υποέργου 2, Άξονας προτεραιότητας 6, στις περιφέρειες σε μετάβαση και μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνδιοργανώνει με το ΚΠΕ Αρχανών – Ρούβα – Γουβών, τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς όλης της χώρας που συμμετέχουν στο Εθνικό Δίκτυο «Τουρισμός και Περιβάλλον», με τίτλο: «Φυσικό περιβάλλον, διατροφή και Αειφόρος τουρισμός».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου, το Σάββατο 6 Απριλίου και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ιεράπετρας – Νεάπολης στην Ιεράπετρα και στην ευρύτερη περιοχή.Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 17:00 της Παρασκευής και η λήξη του στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε60 εκπαιδευτικούς όλης της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του Κ.Π.Ε. Ιεράπετρας – Νεάπολης

Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που θέλουν να παρακολουθήσουν το παραπάνω σεμινάριο θα πρέπει να στείλουν την αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikhdipevath@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου