Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής: Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Αττικής. Διαδικασίες τακτοποίησης μελών και υποβολής υποψηφιοτήτων.



Αγαπητοί συνάδελφοι,


Σύμφωνα με το καταστατικό μας η θητεία της Διοικούσας Επιτροπής είναι διετής. Η έκτακτη κατάσταση της πανδημίας και οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν παρεμπόδισαν την κανονική διεξαγωγή της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης όπως βέβαια και των διαφόρων δράσεων με φυσική παρουσία των μελών.
Επειδή όλοι θέλουμε την κανονική λειτουργία του Συλλόγου και των Παραρτημάτων του, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε για να προχωρήσει στις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε αν τα πράγματα εξελιχθούν κανονικά σύμφωνα με τον σχεδιασμό των αρμοδίων, να μπορέσουμε να βρεθούμε τον Σεπτέμβριο, με δεδομένους τους εμβολιασμούς και τηρουμένων των λοιπών μέτρων προστασίας, όπως μάσκες, αποστάσεις κ.λπ. Έτσι προσκαλούμε όσους/ες από τα Μέλη μας ενδιαφέρονται, να υποβάλουν υποψηφιότητες για τη Διοικούσα Επιτροπή και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Δείτε ιπερισσότερα στη σχετική ανάρτηση στον δικτυακό τόπο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου