Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής: Διαδικτυακή ημερίδα παρουσίασης Διδακτορικών στις 25 Ιανουαρίου 2022, 18.30-20.30

 

Προς όλα τα μέλη και τους φίλους του Παραρτήματος Αττικής,
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική καινούρια χρονιά γεμάτη υγεία για εσάς, τους δικούς σας ανθρώπους, τους συνεργάτες σας και τα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ελπίζοντας ότι η πλανητική υγειονομική κρίση θα υποχωρήσει και θα μπορέσουμε να βρεθούμε δια ζώσης.
Όπως έχουμε ενημερώσει, μετά τις δύο επιτυχημένες επιμορφωτικές ημερίδες μας για το θέμα των πλημμυρών με το ΚΕΠΕΑ Μουζακίου και με το ΕΛΚΕΘΕ, ξεκινάμε παρουσιάσεις διδακτορικών διατριβών μελών του Παραρτήματός μας. Όλοι οι συνάδελφοι που έχουν κάνει διδακτορικές διατριβές σε οποιοδήποτε Επιστημονικό πεδίο έχουν συμβάλει στην πρόοδο των Επιστημών. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς και τους ευχαριστούμε. Στις ημερίδες μας ενδιαφερόμαστε αφενός μεν να ενημερωθούμε για την Επιστημονική διάσταση της διατριβής, αφετέρου για τις δυνατότητες αξιοποίησης των συμπερασμάτων της έρευνας στην εφαρμογή.
Στη Διοικούσα Επιτροπή και στα Μέλη της ΠΕΕΚΠΕ Αττικής είναι μακρύς ο κατάλογος των διδακτόρων. Έτσι θα ακολουθήσουν και άλλες ημερίδες και οπωσδήποτε άλλη μία αυτή τη σχολική χρονιά.
Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στον δικτυακό τόπο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου