Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αργυρούπολης με θέμα: «Ρέματα σε αστικές περιοχές και πλημμύρες: οικολογία και κοινωνία»


H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, προτίθεται να υλοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αργυρούπολης και τις ΔΠΕ της ΠΔΕ Αττικής που γειτνιάζουν με τον Υμηττό και την Πεντέλη, με θέμα: «Ρέματα σε αστικές περιοχές και πλημμύρες: οικολογία και κοινωνία» την Παρασκευή (διαδικτυακά) και Σάββατο (δια ζώσης) 18 και 19 Μαρτίου.

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση του σεμιναρίου 6 εκπαιδευτικοί. Πληροφορίες για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής (ηλεκτρονική φόρμα) και το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 8/3-2-2022 του Κ.Π.Ε.  Αργυρούπολης. Δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 16/2/2022 και ώρα 14.00.

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 1098/7-2-2022 ΔΠΕ Β΄ Αθήνας με θέμα: Επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αργυρούπολης με θέμα: «Ρέματα σε αστικές περιοχές και πλημμύρες: οικολογία και κοινωνία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου