Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

RCE Kρήτης: Διεθνές Συνέδριο με θέμα: Kαινοτόμες Πρακτικές στη Διδασκαλία και τη Μάθηση για την Οικοδόμηση μιας Βιώσιμης και Δίκαιης Κοινωνίας, 14-16/10 (διαδικτυακά)

Ο κύριος σκοπός του συνεδρίου είναι να μοιραστεί, να μάθει και να πολλαπλασιάσει καινοτόμες πρακτικές που κάνουν τη διαφορά στη διδασκαλία και τη μάθηση για την οικοδόμηση μιας βιώσιμης και δίκαιης κοινωνίας.
Το συνέδριο διοργανώνεται από το RCE Κρήτης (Περιφερειακό Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης στην Εκπαίδευση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη)  και υποστηρίζεται από την Έδρα της UNESCO ΤΠΕ στην Εκπαίδευση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και έναν μεγάλο αριθμό Πανεπιστημίων και RCE παγκοσμίως.

Το συνέδριο είναι ανοιχτό σε ακαδημαϊκούς, ερευνητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες σε διάφορους τομείς διδασκαλίας και έρευνας, από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση έως την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν. Η παρουσίαση διάρκειας 15 λεπτών κατ' ανώτατο όριο θα πρέπει να υποβληθεί μαζί με την τελική εργασία. Η γλώσσα της παρουσίασης και της εργασίας είναι η αγγλική.
Γίνονται επίσης δεκτές εργασίες και παρουσιάσεις στα ελληνικά.

Καταληκτική προθεσμία για την υποβολή περίληψης: 20  Μαΐου 2022

Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο του συνεδρίου:

https://rcecrete-conferences.online


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου