Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Bραβείο Αειφόρου Σχολείου. Bραβεύσεις σχολείων μας!

Η κυρία Ιωάννα Καμπούρη και οι Νηπιαγωγοί του
16ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου
κυρίες  Έφη Χασιώτη και  Πάτυ Παπαγεωργίου
Mόλις επιστρέψαμε από την Τελετή επίδοσης των Βραβείων Αειφόρου Σχολείου 2011-12  στην οποία είχαμε τη χαρά ανάμεσα στα βραβευθέντα σχολεία να χειροκροτήσουμε και δύο σχολεία της Διεύθυνσής μας! Συγκεκριμένα:
α) Στην κατηγορία των Νηπιαγωγείων το 1ο Βραβείο απονεμήθηκε στο 16ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου. Μια πανελλαδική πρωτιά που αξίζει πολλών συγχαρητηρίων!
Πατήστε στην παρακάτω εικόνα, για  να μεταφορτώσετε και να δείτε την παρουσίαση του 16ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου




Η κ. Αλεξάνδρα Βασιλείου και
ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης
β) Στην  κατηγορία των Δημοτικών Σχολείων είχαμε την απονομή Τιμητικής Διάκρισης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς το οποίο κατέλαβε την 8η θέση. Ενδεικτικό του μεγέθους της επιτυχίας των σχολείων είναι το γεγονός ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 180 σχολεία από όλη την Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για το σύνολο των καινοτόμων προγραμμάτων και δράσεων που εκπονήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς κατά το περσινό σχολικό έτος. 


Η σημαία της Τιμητικής Διάκρισης
 του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Προϊσταμένη του 16ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου κ. Ιωάννα Καμπούρη,  στη Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς κ. Αλεξάνδρα Βασιλείου,  στους εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση. Σύντομα θα συναντηθούμε με "την ψυχή" της συγκεκριμένης δράσης, το  συντονιστή του Βραβείου Αειφόρου Σχολείου κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για να συντονίσουμε τις φετινές σχετικές με το θεσμό δράσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου