Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των Ακτών στο Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ

Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας, ΑΡΧΕΛΩΝ

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των Ακτών (24 Οκτωβρίου) και με σκοπό την ενημέρωση της διδασκαλικής κοινότητας για το εκπαιδευτικό έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ και τις μεθόδους ένταξής του στο σχολικό πρόγραμμα, διοργανώνεται την Κυριακή 21 Οκτωβρίου σεμινάριο με θέμα «Προστάτες της Γης: νέοι πολίτες σε δράση – Caretakers of the Earth: Young citizens take action».
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας από τις 9:30πμ έως 14:30μμ. Οι παρουσιάσεις θα είναι στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Για την συμμετοχή σας απαιτείται τηλεφωνική κράτηση με τα στοιχεία σας (210-5231342, κα Έλλη Ταραμπέ) και κατά την ολοκλήρωσή του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές με σειρά προτεραιότητας.
Δελτίο Τύπου ΑρχέλωνΣυμπληρωματικά, σχετικά με την προστασία της θαλάσσιας χελώνας δείτε και ένα βίντεο παρουσίαση του βιβλίου "Θαλάσσια χελώνα εκπέμπει SOS" της εκπαιδευτικού Δήμητρας Λογγινού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου