Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Aνακοινώσεις του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

Μπορεί οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις να είναι άσχετες με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση όμως αισθάνομαι την ανάγκη να σας τις κοινοποιήσω και να τις σχολιάσω...

37 Ψήφισμα Συλλόγου Εκπαιδευτικών συμπαράστασης στους εκπαιδευτικούς του 1ου Δ. Σχ. Φιλαδέλφειας

Επειδή τυχαίνει τα Πατήσια και η Νέα Φιλαδέλφεια να ναι οι περιοχές που έζησα κατά τα παιδικά μου χρόνια δεν μπορώ να διανοηθώ πώς μπορεί να έχει γίνει από κοινοβουλευτικό κόμμα  μια τέτοια επερώτηση γενικά αλλά και ειδικά για μια τέτοια περιοχή! Νέα Φιλαδέλφεια και προσφυγιά είναι έννοιες ταυτόσημες. Άλλωστε στην προσφυγική συνοικία της Νέας Φιλαδέλφειας ιδρύθηκε από πρόσφυγες ένας από τους δημοφιλέστερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας,  η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης.  Η λέξη Πρόσφυγας είναι λέξη που (πρέπει να) αγγίζει ευαίσθητες χορδές και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους με σεβασμό και ιστορική μνήμη! 

Με μεγάλη λύπη ενημερώνομαι για αυτό το περιστατικό, ιδιαίτερα επειδή κατά τη διετή θητεία μου στη διοίκηση (2010-2012), στο 2ο Γραφείο Π.Ε Β΄ Αθήνας  και έπειτα στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας είχα την ευκαιρία να γνωρίσω προσωπικά και να συνεργαστώ με το συγκεκριμένο Διευθυντή και έχω να πω πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά ευγενή συνάδελφο... Ας ευχηθούμε περαστικά στο συνάδελφο  και ας ελπίσουμε η Ελληνική Αστυνομία να  εντοπίσει σύντομα τους δράστες αυτής της άνανδρης επίθεσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου