Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Δενδρύλλια για δενδροφυτεύσεις


Όπως μας ενημέρωσε ο εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού κ. Ιωάννης Γερογιάννης, ο οποίος υλοποιεί πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα "Περιαστικό πράσινο - Χρησιμότητα της βελανιδιάς" υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν προσφοράς δενδρυλλίων (κυρίως βελανιδιάς) και σε άλλους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Διεύθυνσής μας που α) με τις περιβαλλοντικές τους ομάδες υλοποιούν ανάλογα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και β) θα επιθυμούσαν να κάνουν μια οργανωμένη δενδροφύτευση. Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν στην παραπάνω ομάδα-στόχο μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρουν τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr έτσι ώστε να σχεδιάσουμε μια οργανωμένη δράση δενδροφύτευσης με τη συνδρομή και του κυρίου Γερογιάννη.
Ενημέρωση 20/3/2013:      Επίσης, όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να δουν πώς γίνεται μια δενδροφύτευση βελανιδιάς –έτσι ώστε την επόμενη σχολική χρονιά να υλοποιήσουν ανάλογες δράσεις με την τάξη τους-  παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr έτσι ώστε, αναλόγως του ενδιαφέροντος, να οργανωθεί κάποια δράση-εκπαίδευση στη δενδροφύτευση  εκτός σχολικού ωραρίου.
Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Γερογιάννη για αυτή  την πρωτοβουλία-προσφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου