Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΚΠΕ Καστρίου: Σεμινάριο στο Οικολογικό Πάρκο Πάρνωνα με θέμα: "Φυτά γεμάτα αξίες", 27-29/6/2014

Σας γνωρίζουμε ότι το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου, στo πλαίσιο της πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ, άξονας προτεραιότητας 7», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους σχεδιάζει την υλοποίηση υπαίθριου σεμιναρίου διάρκειας τριών ημερών στις 27, 28 και 29 Ιουνίου 2014, στο οικολογικό πάρκο του Πάρνωνα με θέμα: «Φυτά γεμάτα αξίες»
Το σεμινάριο απευθύνεται σε 25 ενήλικες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε 25 εκπαιδευτικούς των νομών εμβέλειας του ΚΠΕ Καστρίου ( Β/θμια: Αχαΐας, Γ’ Αθήνας, Ανατ. Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Α/θμια : Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας, Β΄- Γ΄ Αθήνας). Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στα επισυναπτόμενα έγγραφα. 
Yποβολή αιτήσεων συμμετοχής μέχρι 4/6/2014 απευθείας στο ΚΠΕ Καστρίου. Για την επιλογή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, άρα καλό είναι να υποβάλετε την αίτησή σας άμεσα! 

Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 193/15-5-2014 ΚΠΕ Καστρίου
Αίτηση συμμετοχής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου