Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: “Δημιουργία και παιδαγωγική αξιοποίηση σχολικού κήπου, στα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης" σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, 15-10-2015, 16.15 – 20.15, 7ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

Η Διεύθυνση Α/θµιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να διοργανώσει επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Β/θµιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας με θέμα “Δημιουργία και παιδαγωγική αξιοποίηση σχολικού κήπου, στα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης".

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 16.15 – 20.15 στο 7ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου (Κόδρου 24, τηλ. 2106840055). Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ανοικτή σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης. Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας και θα λάβουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το τελικό πρόγραμμα και αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής: http://tinyurl.com/sxolikoikipoi

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα, για να δείτε το τελικό πρόγραμμα του σεμιναρίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου