Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Iστολόγιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Η Θάλασσα


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του Δικτύου δημιουργήθηκε από το ΚΠΕ Αργυρούπολης χώρος επικοινωνίας των σχολείων στο διαδίκτυο. Τα σχολεία καλούνται να συμμετέχουν με προτάσεις, υλικό και οτιδήποτε χρήσιμο για τη δική τους επικοινωνία.
Η διεύθυνση του ιστολογίου: http://diktyothalassa.wordpress.com/

Γνώμη μας είναι πως όλα τα ΚΠΕ είναι χρήσιμο να έχουν έναν ανάλογο δικτυακό τόπο για το καθένα από τα θεματικά δίκτυα που συντονίζουν, μέσω του οποίου οι εκπαιδευτικοί να μπορούν αφενός να αντλούν υλικό για τα προγράμματά τους και αφετέρου να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν υλικό από τα δικά τους προγράμματα αλλά και να  επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να αναπτύξουν διασχολικές συνεργασίες.
Kαλούμε τα ΚΠΕ που διαθέτουν αντίστοιχους δικτυακούς τόπους για τα θεματικά δίκτυά τους και επιθυμούν να προβληθούν μέσα από το ιστολόγιό μας να μας ενημερώσουν σχετικά.
Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας στο συγκεκριμένο θεματικό δίκτυο έχει ενταχθεί το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Διονυσία Αναστασάτου - Οι Αγριόκυκνοι.  Ευελπιστούμε πως τώρα λόγω και των αυξημένων δυνατοτήτων υποστήριξης και αλληλεπίδρασης που παρέχονται μέσα από  το παραπάνω ιστολόγιο θα έχουμε και νέες εντάξεις σχολικών μονάδων στο παραπάνω θεματικό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου