Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Επιμορφωτική δράση του ΚΠΕ Έδεσσας - Γιαννιτσών 6-9 Ιουλίου 2013

Eνημέρωση 12/7: Στο πλαίσιο της παρακάτω επιμορφωτικής δράσης έγινε και η παρουσίαση με θέμα "Διδασκαλία της διαχείρισης απορριμμάτων με τη χρήση των ΤΠΕ" από τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας του ΕΘΔ «Απορρίμματα: Τα χρήσιμα… άχρηστα» κ. Βέρα Αβραμίδου (Αναπληρώτρια Υπευθύνου του ΚΠΕ Νάουσας) και κ. Αλεξάνδρα Μπουσδή, κατά την οποία παρουσιάστηκε η υπερμεσική εφαρμογή Δεν το θές; Μην το πετάς! Ευχαριστούμε πολύ τις συναδέλφους για την παρουσίαση της υπερμεσικής εφαρμογής μας και φυσικά είμαστε στη διάθεση του Δικτύου για μελλοντική συνεργασία.

H παρουσίαση της υπερμεσικής εφαρμογής


Η Αναπληρώτρια Υπευθύνου ΚΠΕ Νάουσας κ.  Βέρα Αβραμίδου παρουσιάζει την υπερμεσική εφαρμογή μας.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας Γιαννιτσών στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης για την Αειφορία (ΕΑ) και ως συντονιστικός φορέας των Εθνικών Θεματικών Δικτύων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Απορρίμματα: Τα χρήσιμα… «άχρηστα»», «Νερό & Βιώσιμη Ανάπτυξη» και του Τοπικού Δικτύου «Σχολικοί Κήποι», προτίθεται να πραγματοποιήσει επιμορφωτική δράση στην Έδεσσα και στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών Λουτρακίου Πόζαρ από τις 6 έως και τις 9 Ιουλίου 2013. 


Επισημαίνεται ότι:

1. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παρούσα επιμορφωτική δράση πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν απευθείας στο ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών (οι εκπαιδευτικοί σχολείων παρακαλούνται να κοινοποιήσουν ταυτόχρονα την αίτησή τους  στον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων/ΠΕ της οικείας Δ/νσης), αρχικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail@kpe-edess.pel.sch.gr) μέχρι τις 24-06-2013 (11.30 πμ) και στη συνέχεια με  συμβατικό.
Επισήμανση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Καμία αίτηση δε θα διαβιβαστεί στο ΚΠΕ από τον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
 

2. Είναι απαραίτητο οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο να εφαρμόσουν στο σχολείο τους ως μέλη των δικτύων του ΚΠΕ Έδεσσας - Γιαννιτσών, κατά το  επόμενο σχολικό έτος, i)μέρος ή το σύνολο των μαθησιακών σχεδίων που θα δημιουργήσουν στη διάρκεια της επιμόρφωσης, ii) για τη διάχυση στην τοπική κοινωνία και τη σχολική κοινότητα των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από την εφαρμογή.





Αιτήσεις ένταξης εκπαιδευτικού στα Θεματικά Δίκτυα του ΚΠΕ Έδεσσας
ΕΘΔ: Απορρίμματα: τα χρήσιμα άχρηστα Αίτηση

ΕΘΔ: Νερό και βιώσιμη ανάπτυξη Αίτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου