Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η Διατροφή ταξιδεύει μέσα από το Θέατρο σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών με την παράσταση: «Ο Χρυσός Τρίφτης και ο Σεφ Φέρρης»

Σύμφωνα με το έγγραφο υπ' αριθμ. πρωτ. 15359/27-11-2013 , σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων με τίτλο "Ο Χρυσός Τρίφτης και ο Σεφ Φέρρης" που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών σε συνεργασία με τη Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας (μέσω των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων), για τους μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της περιφέρειάς μας και παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τους μαθητές και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σας. Η παράσταση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για να εκτυπώσετε το πρόγραμμα των παραστάσεων που εξυπηρετεί την περιοχή σας, πατήστε στις παρακάτω εικόνες:
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναδημοσίευση από το δικτυακό τόπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας 
http://dipevath.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου