Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΔ Φύση Χωρίς Σκουπίδια: Έκθεση Trash Art - Αποτελέσματα - Φωτογραφίες


image

Το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, στη ΧΑΝ Αθηνών (Ακαδημίας 36 & Ομήρου), στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Φύση χωρίς Σκουπίδια», έγινε η Εκδήλωση Έκθεσης δημιουργιών από ανακυκλώσιμα /«άχρηστα» υλικά» -τέχνη από σκουπίδια (trash art), με σχετικά Βιωματικά Εργαστήρια. Είχε εξαιρετική επιτυχία!
Επιλέχθηκαν και συμμετείχαν με έργα τους στην Έκθεση 67 σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στα Βιωματικά Εργαστήρια συμμετείχαν 60 Εκπαιδευτικοί και 70 μαθητές. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου έγιναν Εργαστήρια για το κοινό, για γονείς και παιδιά. 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις βραβεύσεις και φωτογραφίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της ΕΕΠΦ.
Συμμετοχές σχολικών μονάδων της ΔΠΕ Β΄ Αθήνας: Από τη Διεύθυνσή μας συμμετείχαν στην έκθεση οι παρακάτω σχολικές μονάδες:

Στο δικτυακό τόπο της ΕΕΠΦ βρήκαμε φωτογραφίες από κάποια από τα παραπάνω έργα. Όσες από τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες επιθυμούν, μπορούν να μας στείλουν φωτογραφίες από τα έργα τους και θα προστεθούν στην ανάρτησή μας.

2ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου

3ο Δ.Σ. Παπάγου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου