Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΠΕΕΚΠΕ Αττικής & ΚΕΠΕΑ Μουζακίου: Διαδικτυακή ημερίδα για τις πλημμύρες, 29 Νοεμβρίου 2021 17:30-19:30»


Αγαπητοί φίλοι, όπως αποφασίσαμε στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοικούσας Επιτροπής που προέκυψε από την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της 8ης Σεπτεμβρίου, προχωράμε σε επιμορφωτικές ημερίδες με προτεραιότητα στις φυσικές καταστροφές που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή. Για τις δασικές πυρκαγιές γίνονται ήδη αρκετά Σεμινάρια από τους θεσμικούς φορείς. Έτσι, από την ΠΕΕΚΠΕ Αττικής θα προχωρήσουμε με δύο ημερίδες σχετικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα και θα ακολουθήσουν μια ημερίδα για τα Εργαστήρια δεξιοτήτων, δύο ημερίδες με παρουσιάσεις διδακτορικών διατριβών Μελών του Παραρτήματός μας και μια ημερίδα για τη θάλασσα.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε διαδικτυακή ημερίδα για τις πλημμύρες το απόγευμα της Δευτέρας 29ης Νοεμβρίου (17.30-19.30). Αξιοποιούμε τη συνεργασία και την προθυμία των αγαπητών συναδέλφων του ιστορικού ΚΕΠΕΑ Μουζακίου, που η περιοχή τους επλήγη δριμύτατα πέρυσι από τις πλημμύρες και αναπτύσσουν πολλές εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές συνεργασίες γύρω από αυτό το θέμα. Πάντα η θέση μας ήταν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των Σχολείων των αστικών περιοχών να γίνονται κοινωνοί και των προγραμμάτων των ΚΠΕ της περιοχής τους αλλά και των περιφερειακών ΚΠΕ ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα. 
To πρόγραμμα της ημερίδας και ο σύνδεσμος παρακολούθησης υπάρχουν στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της ΠΕΕΚΠΕ Αττικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου