Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 11 Μαΐου 2014

6o Δ.Σ. Κηφισιάς Πηνελόπη - Δέλτα: Παραλαβή της Σημαίας των Οικολογικών Σχολείων και βράβευση εκπαιδευτικών και μαθητών για τη συμμετοχή στα Δίκτυα "Οικολογικά Σχολεία" και "Μαθαίνω για τα Δάση"

Αναδημοσιεύουμε απόσπασμα από τη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του 6ου Δ.Σ. Κηφισιάς Πηνελόπη-Δέλτα:

Στις 11 Απριλίου 2014 ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας κ. Δημήτριος Γκότζος μας παρέδωσε τη σημαία και τον έπαινο συμμετοχής στο δίκτυο των ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ για τις περιβαλλοντικές δράσεις μας κατά τα σχολικά έτη 2011-12 & 2012-13.
Η τελετή μας ξεκίνησε με την παρουσίαση του θεατρικού δρώμενου "Ντηρ - Το κόκκινο ελαφάκι" από τους μαθητές και μαθήτριες των Β΄ & Γ΄ τάξεων.
Στη συνέχεια ο κ. Δ. Γκότζος παρέδωσε τους επαίνους στους συμμετέχοντες εκπ/κούς καθώς και στους μαθητές και τις μαθήτριες των αντίστοιχων τάξεων.  Οι έπαινοι των μαθητών αφορούσαν και τη συμμετοχή τους στο δίκτυο "Μαθαίνω για τα Δάση".
Στο τέλος, η χορωδία του σχολείου μας τραγούδησε τα κάλαντα του Λαζάρου και οι μαθητές γεύτηκαν τα παραδοσιακά κουλουράκια (Λαζαράκια) που είχαν φτιάξει την προηγούμενη μέρα.

Τα συγχαρητήριά μας στους μαθητές, τις μαθήτριες, στη Διευθύντρια και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τις νέες διακρίσεις τους!

Eνημέρωση 11/5: Δείτε και τη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της εφημερίδας "Τύπος Κηφισιάς" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου