Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Kαινοτομίες στο σχολείο μας, 6o Δ.Σ. Κηφισιάς - Πηνελόπη Δέλτα

Την Πέμπτη 12 Ιουνίου, κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Διδασκόντων του 6ου Δ.Σ. Κηφισιάς - Πηνελόπη Δέλτα , παρακολουθήσαμε την θερινή γιορτή με θέμα "Καινοτομίες στο σχολείο μας". Στο πλαίσιο της γιορτής οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου παρουσίασαν μέσα από δρώμενα και τραγούδια αποσπάσματα από τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στο σχολείο κατά το τελευταίο σχολικό έτος και στο τέλος έγινε ο αποχαιρετισμός των μαθητών της ΣΤ΄ Τάξης από τους μαθητές της Ε΄ τάξης. Θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στους μαθητές και στις μαθήτριες στο Σύλλογο Διδασκόντων και στη Διεύθυνση του σχολείου για την όμορφη αυτή εκδήλωση. Παρακάτω μπορείτε  να δείτε και ακούσετε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και Β΄ Τάξης να τραγουδούν ένα τραγούδι για την ανακύκλωση.


Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου