Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το Δώρο της Βροχής στην Πόλη» - Πραγματοποίηση σχολικών επισκέψεων από την Παιδαγωγική Ομάδα του Medies

Eνημέρωση 22/10/2014 13.30 Ο αριθμός των σχολικών μονάδων έχει συμπληρωθεί. Ολες οι αιτήσεις που υπεβλήθησαν μέχρι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχουν ικανοποιηθεί.

Σε συνέχεια του επισυναπτόμενου εγγράφου υπ’ αρ. πρωτ. 162507/Γ7/8-10-2014 του Τμήματος Β΄ της Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ του ΥΠΑΙΘ και στο πλαίσιο της συνεργασίας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης για το Περιβάλλον τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη για την εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος «Το Δώρο της Βροχής στην Πόλη» θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσής μας από τους εμψυχωτές εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Παιδαγωγικής Ομάδας Medies του Μεσογειακού Γραφείου Πληροφόρησης.

Σκοπός των επισκέψεων, που θα έχουν διάρκεια 2 διδακτικές ώρες, είναι η επίδειξη δραστηριοτήτων από το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος σε μαθητές και μαθήτριες Γ΄- Στ΄ Δημοτικού.
Στο παραπάνω πλαίσιο καλούνται οι εκπαιδευτικοί που
α) Έχουν αναλάβει τμήμα Γ΄- ΣΤ΄ Τάξης
β) Προτίθενται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σχετικό με το νερό κατά το τρέχον σχολικό έτος
να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για επίσκεψη της Παιδαγωγικής Ομάδας Μedies συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.
                                         

Επισημαίνεται ότι:
α) Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
β) Σε κάθε σχολική μονάδα θα δοθούν 2 αντίτυπα του εκπαιδευτικού υλικού ένα για τον εκπαιδευτικό της τάξης και ένα για τη βιβλιοθήκη του σχολείου.

Σχετ: έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 13010/17-10-2014 ΔΠΕ Β΄ Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου