Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Iστολόγιο ΦωτογραφίΖΩ - Κ.Π.Ε. Έδεσσας-Γιαννιτσών



Το ιστολόγιο  ΦωτογραφίΖΩ http://blogs.sch.gr/fotografizo  έχει  σαν αποστολή  τη θεωρητική, εικαστική  και  τεχνολογική  άτυπη εκπαίδευση των  επισκεπτών του   στους τομείς  της φωτογραφίας  και  της  παιδαγωγικής.   Στόχος  του είναι ο επισκέπτης, μαθητής ή εκπαιδευτικός, να εφοδιαστεί  με τις απαραίτητες γνώσεις και  τα κατάλληλα ερεθίσματα  ώστε  να αρθρώνει  δημιουργικά  τις προσωπικές του θέσεις και καινοτόμες σκέψεις  για τη ζωή  και τους «άλλους».  Άλλοτε ως εκπαιδευτής (φωτογράφος / αρθρογράφος)  και άλλοτε  ως εκπαιδευόμενος (επισκέπτης), κάθε  μέλος της σχολικής κοινότητας έχει την ευκαιρία να δρα δημιουργικά προς χάριν της μάθησης.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΙΩΑΝΝΑ ΤΕΓΚΕΛΙΔΟΥ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΠΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Playing in the rain


Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Οι εκπαιδευτικοί - και ιδιαίτερα όσοι είναι ενταγμένοι στα ΕΘΔ του ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών  Νερό και Βιώσιμη Ανάπτυξη και  Απορρίμματα: Τα χρήσιμα... άχρηστα μπορούν όχι μόνο να επισκέπτονται το ιστολόγιο αλλά και να γίνουν και οι ίδιοι/-ες συντάκτες κάνοντας αναρτήσεις σχετικές με τη φωτογραφία και το περιεχόμενο των προγραμμάτων τους. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΠΕ Εδεσσας-Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου