Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Προκήρυξη τριήμερου Σεμιναρίου στο πλαίσιο του Ε.Θ.Δ. Π.Ε. «ΕΛΙΑ» (15-17/5/2015)

Το ΚΠΕ Καλαμάτας ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΕΛΙΑ» διοργανώνει τριήμερο Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, από 15 έως 17 Μαΐου 2015 (απόγευμα Παρασκευής 15, Σάββατο 16 και το πρωί της Κυριακής 17 Μαΐου 2015). Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Καλαμάτας (Θουκυδίδου 2, Καλαμάτα) και σε πεδίο (επιλεγμένα σημεία της Μεσσηνίας).Oι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, οι οποίοι προέρχονται από σχολεία που ανήκουν στο Δίκτυο και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του σεμιναρίου, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη Αίτηση Εκπαιδευτικών και να την αποστείλουν στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεών τους μέχρι την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015. Από κάθε σχολείο μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μόνο δύο εκπαιδευτικοί, ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός.
Oι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας παρακαλούνται όπως αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr

Συνημμένα: 

Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 120/26-3-2015 Κ.Π.Ε. Καλαμάτας

Αίτηση συμμετοχής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου