Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

MEDIES: Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα με τίτλο: Απόψεις των Νέων της Μεσογείου για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την τρέχουσα κρίση

Η Έδρα UNESCO για την Αειφόρο Ανάπτυξη Διαχείριση και Εκπαίδευση στη Μεσόγειο (ΕΚΠΑ) σε συνεργασία με το Μεσογειακό Γραφείο (MIO-ECSDE) και το δίκτυο MEdIES διεξάγουν την έρευνα με τίτλο: “Απόψεις των Νέων της Μεσογείου για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την τρέχουσα κρίση” με την αιγίδα της Ένωσης για τη Μεσόγειο (UfM).
Η έρευνα προσκαλεί τους νέους 15-35 ετών από όλες τις Μεσογειακές χώρες να μοιραστούν τις σκέψεις τους για ζητήματα αειφόρου ανάπτυξης, την οικονομική και κοινωνικο-πολιτική κρίση που αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές της Μεσογείου καθώς και τις σκέψεις τους για το μέλλον.Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για να συμβάλουν στη διαμόρφωση σχετικών πολιτικών και στρατηγικών όπως είναι το Σχέδιο Δράσης της Μεσογειακής Στρατηγικής για την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη και το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Δράσης (GAP) της UNESCO.
Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για να συμβάλουν στη διαμόρφωση σχετικών πολιτικών και στρατηγικών όπως είναι το Σχέδιο Δράσης της Μεσογειακής Στρατηγικής για την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη και το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Δράσης (GAP) της UNESCO.
Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας (~20’) για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο και να το προωθήσετε σε Οργανισμούς σχετικούς με τη Νεολαία, Σχολεία, Πανεπιστήμια κ.λπ. αλλά και σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.
Εδώ ο σύνδεσμος για το ερωτηματολόγιο:
https://docs.google.com/…/1VsR_SY-Wiv9BXHsa-z6LLN…/viewform…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου