Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Έγκριση των εκπαιδευτικών πακέτων α) «Στείλε τον Φίλο μου Σχολείο», β) «Ρουάντα, Ταξίδι στη χώρα με τους χίλιους λόφους»

Bάσει του εγγράφου υπ' αρ. πρωτ. Φ5/720/111104/Δ1/10-7-2015 του Τμήματος Α΄ της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π.Ε. του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. τα  εκπαιδευτικά πακέτα της ActionAid Eλλάς, για την Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση  α) «Στείλε τον Φίλο μου Σχολείο»,  β) «Ρουάντα, Ταξίδι στη χώρα με τους χίλιους λόφους»  κρίνονται θετικά ως προς την παιδαγωγική τους καταλληλότητα και άρα εγκρίνεται η διάθεση και η αξιοποίησή τους από τους εκπαιδευτικούς ως μαθησιακό εργαλείο και εκπαιδευτικό υλικό, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

 α) Να παραμείνει δωρεάν η πρόσβαση και η χρήση του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού από τους εκπαιδευτικούς για χρήση στα σχολεία. 

β) Η υπεύθυνη επιστημονική ομάδα του  Τμήματος Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης της ActionAid Ελλάς να παρέχει συνεχή υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς, σε περίπτωση που τη χρειαστούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή των εκπαιδευτικών υλικών στην τάξη.
γ) Οι εμπλεκόμενοι εκπαιδευτικοί να επιλέγουν κάθε φορά τις κατάλληλες εργασίες και δραστηριότητες που ταιριάζουν στη στοχοθεσία του μαθήματος και στην ηλικία των μαθητών.
Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικά πακέτα μπορείτε να δείτε και σε παλιότερη  σχετική μας ανάρτηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου