Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΚΠΕ Κέρκυρας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη συγγραφή οδηγού Καλών Πρακτικών

Λάβαμε από το ΚΠΕ Κέρκυρας και σας κοινοποιούμε την παρακάτω ενημέρωση. Επισημαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη συγγραφή του οδηγού έχουν οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν ήδη στο ΕΘΔ ή προτίθενται να ενταχθούν σε αυτό. Συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που δεν ανήκουν στο ΕΘΔ θα πρέπει, μαζί με την υποβολή της συμμετοχής τους στη συγγραφή του οδηγού, ή πριν από αυτή, να αποστείλουν διά του Υπευθύνου και την αίτηση ένταξής τους στο ΕΘΔ.

Δεδομένης και της επιστημονικής εξειδίκευσης στην εφαρμογή των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση, ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας που χρειάζονται συμβουλευτική υποστήριξη κατά τη συγγραφή των πρακτικών τους.   

Ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Δημήτριος Γκότζος

Εν όψει του σεμιναρίου του δικτύου «Αειφορική Τεχνολογία» που προγραμματίζεται για το τριήμερο 1-3 Μαΐου 2015, σας κοινοποιούμε δύο δισέλιδες ενδεικτικές αναφορές (μπορείτε να τις κατεβάσετε και από τη δνση: https://sites.google.com/site/kpekerkyras/diktya/aeiphorike-technologia ), για να προσαρμόσετε τις δικές σας «πρωτοποριακές δραστηριότητες» που αναπτύξατε στα προγράμματα που υλοποιήσατε στο πλαίσιο του δικτύου.
Οι αναφορές αυτές θα συμπεριληφθούν στον υπό έκδοση «Οδηγό Καλών Εκπ/κών Πρακτικών» στον οποίο θα συμμετέχετε ως μέλη της συγγραφικής ομάδας. Η έκδοση του οδηγού αποτελεί τον δεύτερο από τους δύο «μετρήσιμους» στόχους που τέθηκαν κατά την ίδρυση του δικτύου, ύστερα από την έκδοση του  «Οδηγού Εργαλείων Αειφορικής Τεχνολογίας».
Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε 10λεπτη παρουσίαση της δραστηριότητας στο σεμινάριο.
Παρακαλούμε να ακολουθήσετε πιστά το πρότυπο (στήσιμο σελίδας, γραμματοσειρές κλπ), γιατί οποιαδήποτε αλλαγή κάνετε, όσο μικρή και αν φαίνεται, απαιτεί τεράστια δουλειά για εμάς όταν θα προσπαθούμε να “ομογενοποιήσουμε” τα κείμενα. Όσοι θέλετε να προτείνετε link στο διαδίκτυο ή να παραπέμψετε σε περισσότερες πληροφορίες για τη δουλειά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόδειγμα της φόρμας παραπομπών (συν. 3), που θα συμπεριληφθεί στον οδηγό ως παράρτημα.
Τις αναφορές σας μπορείτε να τις στέλνετε με email στη δνση: corfusem@gmail.com μέχρι τις 10 Μαρτίου 2015. Για πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα «Αειφορική τεχνολογία» του website του ΚΠΕ Κέρκυρας. Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο του ΚΠΕ Κέρκυρας 2662025236. 

                                                                                              Ο Υπεύθυνος 
                                                                                    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ
                                                                                      ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

    1.     Φόρμα Καλής Πρακτικής (Βλάσσης)
2.     Φόρμα Καλής Πρακτικής (Μουγιάκου)
3.     Φόρμα παραπομπών (Μουγιακου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου