Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

I.T.Y.E. "ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ": Επιμορφωτική Ημερίδα - Βράβευση Διαγωνισμού S.A.M.E. WORLD


Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «S.A.M.EWORLD – Αειφορία | Ευαισθητοποίηση | Κινητοποίηση | Περιβάλλον στην Παγκόσμια Εκπαίδευση»
σας προσκαλεί σε επιμορφωτική ημερίδα για την παρουσίαση των δράσεων και αποτελεσμάτων του έργου την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30-18.30 στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι), αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη».
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί επίσης η τελετή βράβευσης των συμμετοχών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καλών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη «Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία» του έργου S.A.M.EWORLD.


Ενημέρωση 20/11: Σε συνέχεια της Πρόσκλησης στην Επιμορφωτική Ημερίδα που διοργανώνει το ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» για την παρουσίαση των δράσεων και αποτελεσμάτων του έργου S.A.M.E. WORLD την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30-18.30 στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη»), παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που επισυνάπτεται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/DHqMiUmKfLtNpyNV2

 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

          


Πρόγραμμα (για προβολή σε μεγαλύτερο μέγεθος, κάντε κλικ επάνω στο πρόγραμμα)

2 σχόλια: