Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Λαυρίου στις 8-9 Δεκεμβρίου 2017 με θέμα: ‘Αρχιτεκτονική και Περιβάλλον’

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιτεκτονικη και περιβαλλον λαυριο

Eνημέρωση 20/11:  Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής στο σεμινάριο έγιναν αποδεκτές και έχει αποσταλεί ειδοποίηση στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εκπαιδευτικών. Στην περίπτωση που έχετε υποβάλει αίτηση και δε λάβατε τη σχετική ειδοποίηση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  perivallontikhdipevath@gmail.com

Η
 Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης B’ Αθήνας διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης συμμετέχει στη διοργάνωση του σεμιναρίου του Κ.Π.Ε. Λαυρίου με θέμα «Αρχιτεκτονική και Περιβάλλον». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους του Κ.Π.Ε. και στην πόλη του Λαυρίου στις 8-9/12/2017.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 69/Φ3/6-11-2017 του Κ.Π.Ε. Λαυρίου. Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση του σεμιναρίου 20 εκπαιδευτικοί (10 τακτικοί συμμετέχοντες και 10 αναπληρωματικοί αυτών).
Υπάρχει δυνατότητα διανυκτέρευσης στον ξενώνα του Κ.Π.Ε. για 28 άτομα συνολικά. Εφόσον υπάρξουν παραπάνω ενδιαφερόμενοι/-νες η επιλογή θα γίνει βάσει της απόστασης του Κ.Π.Ε. από τη σχολική μονάδα που υπηρετούν. Προτεραιότητα στην επιλογή θα δοθεί στους/στις συναδέλφους που δεν έχουν επιμορφωθεί στο παρελθόν στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση καθώς και σε όσους/-ες προτίθενται να υλοποιήσουν κατά το τρέχον σχολικό έτος πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης συναφές με τη θεματολογία του σεμιναρίου.Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας http://tinyurl.com/semkpelavriou μέχρι τη Δευτέρα 20/11/2017 και ώρα 12 το μεσημέρι. Στους/στις εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν θα αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στο Κ.Π.Ε. Λαυρίου. 

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 12102/7-11-2017 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου