Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αργυρούπολης με θέμα: Από την Κλιματική Αλλαγή στην Κλιματική Κρίση. Ψηφιακά εκπαιδευτικά εργαλεία για την Κλιματική Εκπαίδευση: “Cli.c.k. for Schools”

                                          

Ενημέρωση 4/1 Ανάρτηση του τελικού προγράμματος

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Eκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, προτίθεται να υλοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αργυρούπολης και τις ΔΠΕ της ΠΔΕ Αττικής με θέμα: «Από την Κλιματική Αλλαγή στην Κλιματική Κρίση. Ψηφιακά εκπαιδευτικά εργαλεία για την Κλιματική Εκπαίδευση: “Cli.c.k. for Schools» την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 και ώρες 18.00 - 20.40, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Webex. 

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση του σεμιναρίου 8 εκπαιδευτικοί. Προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που κατά το τρέχον σχολικό έτος υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Μεταξύ αυτών θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής (ηλεκτρονική φόρμα) και το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 104/15-12-2020 του Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης. Δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 22/12 και ώρα 16.00

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 14204/16-12-2020 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου