Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

27η Συνάντηση Αντιπροσώπων Παιδικής HELMEPA


Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, 14 παιδιά-μέλη των ομάδων που πραγματοποίησαν τις περισσότερες δραστηριότητες του προγράμματος «Παιδική HELMEPA» σε κάθε περιφέρεια της χώρας το σχολικό έτος 2019-2020, εκπροσώπησαν 7.580 παιδιά στην 27η Συνάντηση Αντιπροσώπων, η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος κατ’ εξαίρεση διαδικτυακά, λόγω των περιορισμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Φέτος ο επιλεγμένος αντιπρόσωπος της Αττικής ήταν σχολική μονάδα της Διεύθυνσής μας και συγκεκριμένα το 4ο Δ.Σ. Χαλανδρίου με την εκπαιδευτικό κ. Νικολέτα Αγγελοπούλου που κατά το σχολικό έτος 2019-2020 υλοποίησε το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: "Παιδική HELMEPA Βουτιά στον ωκεανό".

Δείτε περισσότερα στη σχετική ανάρτηση στο ιστολόγιο της Παιδικής HELMEPA
Κατά την παρέμβασή μας στη Συνάντηση Αντιπροσώπων τονίσαμε τη σπουδαιότητα του προγράμματος της Παιδικής HELMEPA, το οποίο με συστηματικο και οργανωμένο τρόπο από το 1993 υποστηρίζει την υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που εστιάζουν στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Παιδικής HELMEPA μπορείτε να δείτε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου