Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΚΠΕ Κρεστένων: Πρόσκληση για συμμετοχή σε τριήμερο σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Τα τοπικά προϊόντα σε μια κοινωνία αειφορίας»

Το Κ.Π.Ε. Κρεστένων, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του για το έτος 2015-2016 – και συγκεκριμένα στο πλαίσιο των δράσεων του δικτύου «Τα τοπικά προϊόντα σε μια κοινωνία αειφορίας» που συντονίζει – και του έργου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους, διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δικτύου, για εκπαιδευτικούς των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του ΚΠΕ Κρεστένων. 

Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να ενταχθούν στο ΕΘΔ «Τα τοπικά προϊόντα σε μια κοινωνία αειφορίας» και να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται όπως αποστείλουν τις σχετικές αιτήσεις (συμμετοχής στο Δίκτυο και παρακολούθησης του σεμιναρίου) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr μέχρι τις 10-12-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου