Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Σεμιναρίου με θέμα : «Συλλέγω εμπειρίες. Γνωριμία με το Περιβαλλοντικό Δίκτυο «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και με το Εκπαιδευτικό υλικό του Κέντρου Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Πηγή: Γιώργης ΓερόλυμποςΗ Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου συνδιοργανώνουν Επιμορφωτικό Σεμινάριο στο πλαίσιο του θεματικού Δικτύου Π.Ε. «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου», με θέμα «Συλλέγω εμπειρίες. Γνωριμία με το Περιβαλλοντικό Δίκτυο «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και με το Εκπαιδευτικό υλικό του Κέντρου Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Το Σεμινάριο πρόκειται να διεξαχθεί στο Κέντρο Επισκεπτών τουΚέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το απόγευμα της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, ώρα 17.00-19.30, στην Αθήνα.

Το Σεμινάριο θα απευθύνεται σε 35 εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης από την Αττική και έχει ως στόχο α) την ενημέρωση σχετικά με το περιβαλλοντικό Δίκτυο «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» που συντονίζει η ΕΕΠΦ, β) την ενημέρωση σχετικά με το εκπαιδευτικό υλικό του Κέντρου Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και γ) την υποστήριξη των εκπαιδευτικών για την υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής αγωγής.
Παρακαλούμε πολύ, εφόσον επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, να μας στείλετε συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής το αργότερο έως και την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, με φαξ στο 210 3225285 ή με e-mail στο education@eepf.gr.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προτεραιότητα στην επιλογή θα έχουν οι εκπαιδευτικοί που ήδη υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του Δικτύου «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου».Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. 

Περισσότερες πληροφορίες στην επιστολή ανακοίνωσης του σεμιναρίου της Ε.Ε.Π.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου