Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής σε σεμινάριο του ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών: "Σπουδή για το νερό στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την αειφορία" (ΚΠΕ Άμφισσας 29-31/1/2016)

Το ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών, ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου
Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Νερό και Βιώσιμη Ανάπτυξη» και με στόχο τον γραμματισμό της σχολικής κοινότητας σχετικά με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του Νερού (φυσικό, βιολογικό, χημικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό), τη χρήση του και την Εκπαίδευση για την Αειφορία, προτίθεται να πραγματοποιήσει 3ήμερη επιμορφωτική δράση /σεμινάριο, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Άμφισσας. Το σεμινάριο απευθύνεται (α)σε εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης μέλη του προαναφερόμενου Δικτύου προερχόμενα από την επικράτεια και σε Υπεύθυνους Σχ. Δραστηριοτήτων/ΠΕ συνεργαζόμενους με το εν λόγο Δίκτυο – έως 42 άτομα-, σε εκπροσώπους 6 συνεργαζόμενων ΚΠΕ – έως 12 άτομα- και (β)σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Φωκίδας, οι οποίοι υλοποιούν προγράμματα στη θεματική του Νερού -έως 10 άτομα-
.

Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι «ΣΠΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» και θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016, στους χώρους του ΚΠΕ Άμφισσας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή. 

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 127/α/8-1-2016 του ΚΠΕ Εδεσσας-Γιαννιτσών

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη εκπαίδευσης, σύμφωνα με την παραπάνω περιγραφή, να αιτηθούν τη συμμετοχή τους, στέλνοντας την αίτησή τους (συνημμένο αρχείο), πρωτότυπα σφραγισμένη και υπογεγραμμένη, μέσω του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων/ Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (μόνο για εκπαιδευτικούς), στο ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών το αργότερο έως  τις 21/01/2016. Προηγουμένως θα την υποβάλουν ηλεκτρονικά σε μορφή αρχείου doc στο pokpe2014@gmail.com  έως  τις 20/01/2016 (για εκπαιδευτικούς, Υπεύθυνους ΣΔ/ΠΕ και εκπροσώπους συνεργαζόμενων ΚΠΕ).

Eπισυνάπτεται και το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Oι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να ενταχθούν στο παραπάνω δίκτυο παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και την αποστείλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr


Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας  μπορούν να υποβάλουν την πρωτότυπα σφραγισμένη και υπογεγραμμένη αίτηση μέχρι τις 21/1/2016 είτε στην έδρα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας   Ανάφης & Αγίων Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής (υπόψη κ. Γκότζου) ή στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Μεσογείων 448, Αγία Παρασκευή (3ος όροφος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου