Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ενημέρωση για επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων για τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη δράση «Στέλνουμε μήνυμα, αναλαμβάνουμε δράση»

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλη των ελληνων οικολογικη

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής και την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης διοργανώνουν αποχαιρετιστήρια συνάντηση για τους/τις εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη δράση «Στέλνουμε μήνυμα, αναλαμβάνουμε δράση» για το σχ. έτος 2016-17 με ξενάγηση στη Βουλή των Ελλήνων τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και ώρες 09.45 - 12.00. Η συμμετοχή είναι προαιρετική. Όσοι/-ες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα https://goo.gl/9Jnx7V  μέχρι την Kυριακή 25/6/2017 και ώρα 12 το μεσημέρι. Στη συνάντηση θα δοθούν και οι βεβαιώσεις συμμετοχής των σχολικών μονάδων στη δράση. Όσοι/-ες δεν καταφέρουν να παρευρεθούν, θα μπορέσουν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής των σχολικών τους μονάδων από την έδρα της Διεύθυνσης από την Τρίτη 27/6/2017.Σημείο και ώρα συνάντησης: Στο Κεντρικό Φυλάκιο επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας (κεντρική είσοδος της Βουλής) και ώρα 9.45 ακριβώς.
Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 5717/20-6-2017  Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου