Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη συγγραφή συλλογικού τόμου στο πλαίσιο της δράσης «Στέλνουμε μήνυμα – Αναλαμβάνουμε δράση: Μειώνω τα Απορρίμματα – Επαναχρησιμοποιώ - Ανακυκλώνω: Στο Σχολείο μου, στη Γειτονιά μου, στην Πόλη μου»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.) προτίθενται να συνεργαστούν για την έκδοση συλλογικού τόμου, όπου οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην παραπάνω δράση θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καλές πρακτικές τους. Ο εκδότης του τόμου θα είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης. Επιμελητές του τόμου θα είναι οι Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και Β΄ Αθήνας Βέρα Βορύλλα και Δημήτριος Γκότζος.
Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που συμμετείχαν στην παραπάνω δράση και  ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συγγραφή του παραπάνω συλλογικού τόμου παρακαλούνται όπως:
· Μελετήσουν τις επισυναπτόμενες οδηγίες συγγραφής και βιβλιογραφικών αναφορών
· Εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους μέσω της συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας http://tinyurl.com/sullogikostomos 

Υποβάλουν το κείμενό τους μέχρι τις 20-6-2017 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikidipevath@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου