Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Κ.Π.Ε. Αρχανών: Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών στο Τριήμερο Σεμινάριο του Εθνικού Δικτύου Π.Ε «Τουρισμός και Περιβάλλον»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών-Ρούβα-Γουβών, στα πλαίσια του Έργου "Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία" στην Περιφέρεια Κρήτης, το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους, σύμφωνα με τις Αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Α.Π. Κ1/200789/10.12.2014 και Α.Π. Κ1/164742/16.10.2015), διοργανώνει τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς όλης της χώρας που συμμετέχουν στο Εθνικό Δίκτυο «Τουρισμός και Περιβάλλον», με τίτλο: "Τουρισμός και Περιβάλλον: Στους δρόμους του νερού". 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου, το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αρχανών (Παλιό Κτήριο Δίας, Αρχάνες) και στην ευρύτερη περιοχή του ΚΠΕ Αρχανών. Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 16:00 της Παρασκευής  και η λήξη του στις 15:30 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε 80 εκπαιδευτικούς της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 17/5-2-2016 του Κ.Π.Ε. Αρχανών-Ρούβα-Γουβών

Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο παρακαλούνται όπως αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr μέχρι την Τρίτη 16/2/2016. Παρακαλούμε να μην αποσταλεί καμία αίτηση με φαξ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου