Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Επιμορφωτική ημερίδα «Το αειφόρο σχολείο στην πράξη», Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας, 18-4-2016

Ενημέρωση 13/4/2016: Υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις για την ημερίδα. Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής ενεργοποιείται ξανά. 

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας και Τροιζήνας-Μεθάνων και τις Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπ/σης Α΄Αθήνας, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής και Β/θμιας Εκπ/σης Πειραιά, Β΄, Δ’ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής προγραμματίζει την υλοποίηση επιμορφωτικής ημερίδας διάρκειας 5 διδακτικών ωρών με θέμα: «Το αειφόρο σχολείο στην πράξη» στις 18 Απριλίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες για τη στοχοθεσία καθώς και το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 84/23-3-2016 του Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας.

Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παραπάνω επιμορφωτική ημερίδα παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής   http://tinyurl.com/aeiforokpedrap

Προτεραιότητα στην επιλογή θα δοθεί: α) στους/στις εκπαιδευτικούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας για το αειφόρο σχολείο στις 1-2/4 2016, β) στα στελέχη διοίκησης των σχολικών μονάδων (Διευθυντές/-τριες, Προϊστάμενοι/-νες, Υποδιευθυντές/-τριες) γ) σε εκπαιδευτικούς που υλοποιούν προγράμματα συναφή με τη θεματολογία του σεμιναρίου δ) σε ομάδα δύο εκπαιδευτικών από την ίδια σχολική μονάδα (ένας/μία σε θέση τακτικού/-κής συμμετέχοντος/-ουσας και ένας/μία ως αναπληρωματικός/-κή αυτού/-τής).
Στους/στις εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν θα αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στο Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας.

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 2658/24-3-2016 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου